Being the “best you can be” is really only possible when you are deeply connected to another. Splendid isolation is for planets, not people.

 – Sue Johnson

Brug for parterapi i København?

For nogle mennesker kan det være grænseoverskridende, at bede en ukendt part om hjælp til at redde eller forbedre parforholdet og kærligheden, men det har faktisk sine fordele. 

Som fagperson har jeg ingen forudfattede meninger om jer og tager ikke parti. Dårlig kommunikation eller mangel på samme, er den primære årsag til, at folk har problemer i parforholdet. Mit fokus er, at hjælpe jer til at kommunikere bedre med hinanden og det gør jeg ved at positionere mig undersøgende og analytisk til  jeres samspil. I et parforhold er det yderst vigtigt, at begge parter bevarer deres integritet, samtidig med at respekten for partneren er i fokus.

Når I indgår i et parforhold ankommer I begge med hver jeres rygsæk. Den er fyldt med jeres eget verdensbillede, opvækstbetingelser, reaktionsmønstre og erfaringer. Hvis I kun tager afsæt i egen bagage og ikke i jeres partners, kan det skabe afstand imellem jer og sætte parforholdet på en hård prøve.

Min opgave er, at holde mig objektiv og skabe et trygt og empatisk rum for jer begge, hvor jeg guider jer til en gensidig indsigt i den andens bagomliggende tilknytningsmønster. Jeg hjælpe jer med at formidle jeres behov, udfordringer og følelser til hinanden på en respektfuld måde, så I får en større forståelse og nysgerrighed overfor hinanden. 

Måske er det kun den ene af jer, der ønsker at forblive i parforholdet, – min oplevelse er dog at begge parter kan få meget ud af processerne, uanset hvilken løsning I arbejder hen imod. Det der afgør om I vil lykkes med jeres parterapi, omhandler jeres egen vilje til at arbejde med jer selv og hinanden.  

Så hvis i er på udkig efter en psykoterapeut i København, og har fået lyst til at det er mig, som skal hjælpe med jer videre, så kontakt mig her på siden.

Gør noget godt for dig selv - invester i din fremtid

Du kan benytte formularen til at kontakte mig, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.